Poziția săptămânii: Parcul invers

- 2022-04-26-

Lipiți-l, lipiți-l foarte bine și parcați înapoi în următoarea aventură anală solo. Această interpretare pe spate la perete a poziției clasice de câine te va înnebuni pentru mai mult. Tot ce trebuie să faci este să scoți vibratorul tău preferat și să te bucuri de plimbare.


Cum?


Așezați dildo-ul cu aspirație pe o suprafață plană, cum ar fi un perete sau tăblia patului și apoi reluați poziția clasică de „caine”, coborându-vă în patru picioare. Înainte de a te pătrunde, asigură-te că dildo-ul tău este așezat la înălțimea și unghiul potrivit pentru ca tu să mergi confortabil. S-ar putea să vă fie mai ușor să vă introduceți jucăria mai întâi, apoi să vă apropiați de perete/tăblie până când dildo-ul se aspiră.

De ce?


La patru picioare este o modalitate excelentă de a vă bucura de o penetrare anală mai profundă și poate crește potențialul de climax prin intrarea din spate. Cu vibratorul bine fixat, vă lasă controlul asupra ritmului și forței mișcărilor de împingere și șold.

Încerca


Dacă te trezești că fantezi în mod regulat despre actul sexual cu mai mulți parteneri, ai putea juca scenariul în timpul sesiunii tale solo. În loc să te stabilești pe un favorit ferm, atașează două sau mai multe vibratoare cu aspirație pe perete și comută între ele. Dildo-urile noastre cu aspirație Lifelike Lover se laudă cu caracteristici realiste, cum ar fi tije cu vene și testicule, care vor adăuga o notă de realism aventurii tale anale.

Fă-o și mai bună


Nu vă lăsați păcăliți să credeți că vibratoarele sunt doar pentru penetrarea vaginală - sunt, de asemenea, senzațional de bune atunci când sunt folosite și pe anal. Clemele pentru clitoris sau ventuzele pentru mamelon sunt, de asemenea, o modalitate bună de a stimula acele zone erogene mai externe și ar putea îmbunătăți călătoria către țara „BigO”.