Cum se utilizează stimulatorul clitoridian

- 2023-12-21-

Pentru femei, clitorisul este un organ feeric. Este analog penisului, dar din punct de vedere funcțional, singura funcție a clitorisului este de a stimula satisfacția sexuală feminină. Clitorisul intact seamănă cu o formă de Y inversat, cu capul clitorisului expus în corp, ascuns sub preputul clitorisului. Când este stimulat, clitorisul devine progresiv îngroșat, asemănător penisului. Un orgasm clitoridian este mai ușor de atins decât un orgasm vaginal. În acest scop, am introdus acest stimulator clitoridian.


Metodologia de utilizare este clară. Inițial, dacă aceasta este utilizarea inițială, activați comutatorul de alimentare, simțiți inițial vibrația minută în vulve și experimentați entuziasmul, apoi puteți trece la pasul următor. În al doilea rând, îndreptați capul moale de aspirare către clitoris, fără fizic. contact, presiunea valului de aer moale încorporează stimuli sensibili, asemănătoare valurilor vântului. Zece etape de presiune de vibrație pentru a lărgi spectrul de încântare, astfel încât fiecare individ de sex feminin să își poată asigura experiența interesantă respectivă. Exploratorii curioși pot încerca o progresie ierarhică. În rezumat, fie că este vorba de satisfacție personală sau de activitate sexuală, este un partener ideal.


Preocuparea de siguranță a materialelor nu poate fi trecută cu vederea. Acest stimulator al clitorisului este lipsit de ftalați, iar atingerea sa moale protejează și pielea delicată a femeii. După utilizare, vă rugăm să asigurați diligența în procesele de curățare, să vă abțineți de la a permite proliferarea bacteriilor care pot pune în pericol sănătatea femeilor.