Sunt lansate primele trei cele mai populare „jucării sexuale” care îi fac pe adulți să nu se poată opri!

- 2024-01-06-

Primele trei jucării sexuale pe care oamenii din toată țara le place să le cumpere sunt: ​​cupe de avion, vibratoare și lenjerie sexy.

Mai mult, volumul de comenzi pentru categoria de jucării sexuale a crescut cu 100% de la an la an, printre care volumul de comenzi de cupe de avion, vibratoare și păpuși de simulare fiecare a crescut cu aproape 200% de la an la an.

Volumul comenzilor pentru lubrifianți de gamă medie și înaltă cu un preț unitar de peste 100 de yuani a crescut de aproape cinci ori față de an.

Se poate observa că toată lumea devine din ce în ce mai calmă cu privire la nevoile lor sexuale.

Pe baza unora dintre conceptele pe care chinezii noștri le-au acceptat întotdeauna, ei sunt adesea relativ rezervați când vine vorba de „sex”. În trecut, au existat chiar și unele „decolorări” când se vorbea despre sex.

Dar a avea o viață sexuală confortabilă și plăcută aduce și multe beneficii sănătății fizice, iar dorința de „sex” nu este un lucru rușinos, este o nevoie foarte normală.

Prin crearea unei atmosfere romantice pentru preludiu sau prin utilizarea jucăriilor sexuale pentru a adăuga culoare vieții sexuale, acestea sunt doar metodele pe care le folosim pentru a urmări o viață sexuală mai bună. Nu este nevoie să fii timid în privința asta~

Dar, în același timp, trebuie să ne amintim o premisă - să acordăm atenție siguranței și igienei.