Ce fel de lubrifianți aveți nevoie?

- 2024-06-19-

Ați folosit vreodată o jucărie sexuală și ați avut următoarele întrebări: Este acest lubrifiant potrivit? Sau ai întrebat „de ce” și „cum” să adaugi lubrifianți când ți-ai cumpărat jucăriile sexuale? Cum funcționează lubrifianții cu jucăriile sexuale? Puteți găsi răspunsuri în următoarele părți. În plus, veți afla mai multe despre importanța utilizării lubrifiantului și despre ce să fiți conștient.


Recomandat cu lubrifianți


Rețineți că lubrifiantul este întotdeauna recomandat atunci când utilizați orice fel de jucării sexuale - fie că este vorba de vibrații, de împingere internă sau de stimulare externă. De asemenea, este recomandat să folosiți lubrifianți pentru sexul zilnic fără jucării. De aceea, va recomandam sa folositi Man'Q Water-Based Lube 25ml, care este special conceput pentru barbati.


Formula pe bază de apă oferă o lubrifiere superioară, ideală pentru utilizatorii începători și experimentați. Este un lubrifiant pe bază de apă transparent și incolor. Nu contine grasime, aromate si alcool, hipoalergenic. Testele științifice și ani de achiziții de clienți au dovedit siguranța și fiabilitatea acestuia. Pentru a satisface nevoia de o experiență sexuală lină în a face dragoste, reducând posibilitatea rănilor prin frecare și sporind și mai mult plăcerea sexului.


Corpul uman secretă lubrifianți în timpul sexului pentru a se proteja pe sine și pe partenerul său de durerea de frecare. Lubrifiantul pe bază de apă oferă utilizatorului o senzație confortabilă și netedă, care este acceptabilă de organism. Chiar dacă există suficientă secreție naturală, totuși recomandăm lubrifianți pentru stimularea senzațională.

Cum să folosiți lubrifianții


Majoritatea oamenilor sunt confuzi când vine vorba de lubrifianți: „Unde ar trebui să-l pun?” — Cât ar trebui să pun? și "Ce mizerie să-l am peste mâini?" Întrebări ca acestea continuă să apară. Pentru sfaturi despre utilizarea lubrifianților, vă rugăm să consultați articolul „Cum să folosiți lubrifianții”.


Lubrifianți utilizați ca ulei de masaj

Uleiul de masaj are efecte de masaj, la fel ca și lubrifianții, care pot fi folosiți în același mod. În loc să turnați lubrifiantul direct pe piele, frecați-l în palmă pentru un timp. Încălzește-l și apoi aplică-l pe corp. Acest lucru se aplică și jucăriilor sexuale. Lubrifianții reci de pe jucăriile tale preferate îl pot face mai puțin confortabil de utilizat.


Folosind jucării sexuale

Dacă folosiți adesea jucării sexuale pentru a vă menține cele mai sensibile locuri fericite și sănătoase, indiferent de timpul singur sau cu parteneri, cum ar fi un inel vibrator, lubrifiantul este recomandat. În plus, aplicarea suficienților lubrifianți pe organele sexuale, accesoriile stimulatoare vă vor oferi un sex încântător așa cum doriți.