Cum se folosesc lubrifianții?

- 2024-06-22-

Unele femei pot avea experiențe sexuale proaste din cauza uscăciunii vaginale atunci când fac sex cu persoana iubită. Dacă continuă să se confrunte cu o astfel de situație, a face dragoste poate fi un coșmar care poate rupe relația dintre îndrăgostiți. Utilizarea lubrifianților poate satisface nevoia profundă a celor cu probleme, oferind un proces sexual minunat.


Există, de asemenea, unele probleme pentru oamenii, în special pentru începători, care încearcă să folosească lubrifianți.  "Unde o pun? "Cât?" Ce mizerie dacă pun mâinile peste tot?" Întrebări ca acestea continuă să apară. Cum se folosesc lubrifianții? Care este suma potrivită?


Cum se folosesc lubrifianții?

Turnați o cantitate de lubrifiant de mărimea unui ban pe vârful degetelor, frecați-l câteva secunde pentru a le încălzi, apoi aplicați uniform pe organele sexuale, accesoriile stimulatoare sau pe partea corpului. Dacă vă place un vibrator sau un vibrator, aplicați lubrifianți pe cap, arbore și alte părți stimulatoare și frecați jucăria, asigurându-vă că suprafața acesteia este netedă, cu lubrifiant suficient. Dar nu freca prea mult, mâna ta va absorbi lubrifianții și poate reduce efectul de lubrifiere.

Pentru un masturbator, lubrifianții trebuie aplicați pe margine și în interiorul camerei. Dacă se toarnă direct în el, lubrifianții pot curge din micile găuri de la capătul cupei. Este în regulă să adăugați mai mulți lubrifianți în timpul dragostei, să aplicați din nou după cum este necesar.


Care este suma potrivită?

Nu există un standard pentru asta. Lubrifiantul non-lipicios produce acțiunea perfectă de alunecare și alunecare pentru un joc ușor și confortabil. Atâta timp cât organele sexuale pot aluneca confortabil și natural în jucării sexuale, sau invers.


Suma variază de la persoană la persoană. Unii utilizatori cred că este mai stimulant să folosească mai mulți lubrifianți, în timp ce alții preferă să adauge doar puțin pentru a minimiza frecarea și pentru a obține efectul „corect”. Recomandăm ca utilizatorii începători să înceapă cu o sumă de marimea unui ban, apoi să ajusteze treptat cantitatea în funcție de nevoia reală, până când dorința este îndeplinită. În general, este destul de ușor de înțeles. Aplicați cantitatea corectă de lubrifiant și pregătiți-vă pentru un punct culminant exploziv.